Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GTA sp történet

1:Grove Street Families egy csökkenő banda Los Santosban, San Andreas. Mindennapos az, hogy embereiket kinyírják a Ballasok, a Groove Street gyengébbé válik. A dolgok lassan rosszabbak lettek, mióta Carl Johnson (Groove Street  OG) öt évvel ezelőtt elindult Los Santos-ból Liberty Citybe az új életbe. Sweet Carl bátyja - "Fel a fejjel Groove Street!". Sweet hibáztatja Carlt az öccsük, Briannek a haláláért ki érintett volt egy szerencsétlen balesetben évekkel ezelőtt. Fegyver hiány, rossz egészségi állapo drogok, a tisztelet egy gyorsan csökkenő aránya miatt minden a Groove Street bukásához vezetett. Groove Street OG, Big Smoke és Ryder drogüzletet próbál kötni a Loco Syndicat-tel. A Loco Syndicate-et Mike Toreno, egy sötét CIA ügynök futtatja. Jizzy B és T-Bone Mendez szintén érintettek. Sweet nem akar rést venni benne, mert azt mondja, hogy ez megrongálná a bandát.
 
 
2:Csak egy fajta bűn van Los Santosban. Banda bűn. Ezért van Los Santosban az LSPD-nek banda-ellenes egysége (a jól ismert C.R.A.S.H), aminek a feladata megszüntetni a bandákat és ellenőrzés alatt tartani a várost. Az egységet Officer Frank Tenpenny vezeti éóaz egységben benne van: Officer Eddie Pulaskit, és az egység újonca Jimmy Hernandez. Tenpenny és Pulaski korruptak, neked dolgoznod kell azokkal az emberekkel, akiket nem kedvelsz miközben olyan dolgokat cselekszel, amik igazságtalanok. Hernandez meg fogja ölni Pendelburry-t ha felfedi a módszereiket.
 
 
 
3: Liberty Cityben - Carl Johnson Joey Leonénak dolgozik, és időközben Johnny Sindacco meglátogatja az úriembereket a Clubban üzletet ajánlani Salvatore Leonénak egy kaszinónál Venturasben. Ez avval jár, hogy Salvatore 5,000,000 dollárt fogad meg a Sindaccónak. A két banda nem tudja eldönteni, hogy kinek kellene futtatnia a kaszinót Venturasban. Ken Rosenberget semleges pártként előhozzák. Rosenberg megakad 3 maffiacsalád közepén, és az, hogy egy maffia üt-e egy másikat, az ellenzék ki fogja küszöbölni Kent. Szintén Venturasben, a Triads megvette a Four Dragons Casinot de a Sindacco Familiy szabotálni próbálja.
 
 
4:Ballas csak arra vár mikor dönti el OG Grove Street elintézésének időpontját. A tervben ki kell nyírni a Grove Street vezetőjét, Sweetet. A Ballasok lőttek, de véletlenül Sweet helyett Beverly Johnsont ölik meg, és Sweet életben marad. Sweet hívja Carlt, hogy elmondja, az anyjuk halálát, és Carl visszajön a szülővárosába Los Santosba. Carlt Officer Tenpenny üdvözli, aki az eltávozása miatt terrorizálja Carlt. Carlt elviszik Front Yard Ballas területre, és ott kidobják egy mozgó rendőrautóból. Carl összeszedte magát és visszavánszorgott a bandaéletbe, látszólag egyszer megpróbált hátul távozni. Isten hozott San Andreasban...
 
 
5:San Andreast a korai 1990-es évekbe helyezik nagyon fontos idő Los Angelesben történelmében. A történet a híres lázadások és a kapcsolódó sáncbotrányra összpontosít. Ez egy korrupt, és hatalommal rendelkező C.R.A.S.H.-ként ismert egység ami 'terrorizálja' Los Angeles-t. A sáncbotrányt Officer Rafael Perez gyújtotta be, rá építették Officer Frank Tenpenny-t. Az Introduction DVD kizárólag a San Andreas Official Soundtrack Double CD megvásárlásával érhető el.